снимки: БСП-Варна Живеем в тежки години, притеснени и обезверени от политиците.

...
снимки: БСП-Варна Живеем в тежки години, притеснени и обезверени от политиците.
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, БСП-Варна: Време е да заживеем наистина добре, а не да се радваме на няколко километра път

снимки: БСП-Варна 

„ Живеем в тежки години, обезпокоени и обезверени от политиците. Занижили сме доста критериите си за живот. Стигнали ме до там да се радваме на построяването на няколко километра път, спортно игрище или детска площадка. Време е това да се промени и да заживеем в действителност добре “. Това сподели Борислав Гуцанов, ръководител на Областния съвет на БСП-Варна на среща с поданици на с.Слънчево, където в  неделя ще се проведат частични кметски избори.

Той показа, че се надява смяната да стартира точно от това село с избора на претендента на социалистите  Мария Данкова. „ Проблемите в Слънчево са съществени. Свързани са главно с инфраструктурата, нечистия въздух и превоза. В лицето на Мария Данкова, както и в мое, ще имате цялостна поддръжка и подпомагане. Ние сме екип, който ще направи Слънчево в действителност слънчево! “, акцентира Гуцанов. 



„ Ще бъда покрай хората по този начин, както съм и в този момент. Поемам ангажимент, с изключение на благоустрояване на селото, тук, най-малко един път в месеца да ни посещава доктор и преносима аптека “, обърна се към присъстващите претендентът за кмет Мария Данкова.

През последните три дни, тя инициира безвъзмездни медицински прегледи в Слънчево, като от тях се възползваха над 100 поданици на селото. Борислав Гуцанов й пожела триумф на изборите в неделя. „ Имате право на избор. Направете верния за положителното на Слънчево и на всички Вас “, сподели още той.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР